[MOVIE] TIMESHIFT INGAME @ GC" /> [MOVIE] TIMESHIFT INGAME @ GC"/>
Hirdetés

[MOVIE] TIMESHIFT INGAME @ GC

|

Többen is szidják a TimeShift című idiőmanipulálós FPS-t, hogy csak lenyúlta az ötleket, ráadásul rosszul valósította meg azokat. Nos, gondoljuk ezt kicsit újra...

Hirdetés

ZeroCool épp az egyik fejlesztővel beszél a videó alatt, pontosabban inkább hagyja az illetőt beszélni. Elmondja, mennyire hangsúlyossá próbálták tenni az időmanipulálást: rengeteg helyszínen idő-rejtvényeket kell megoldanunk az idő visszatekerésével, lelassításával, vagy megállításával. Rá leszünk kényszerítve ezek használatára a továbbjutáshoz. 35 pálya lesz a végleges játékban, amely mellesleg heteken belül elkészülhet. Jó lesz ez, és még szép is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)