Hirdetés

[MOVIE] Sacred 2: Fallen Angel - napciklusok

|

A néhány hónappal korábbi teljes játékunk folytatására még várni kell egy keveset. Addig is nézzünk egy rövid bemutatót!

Hirdetés

Ancaria világát mindig is a T energia tartottam mozgásban. Az angyali szeráfok őrködtek sokáig e hatalom felett, ám egy napon megosztották titkukat a tündék népével. A nemes faj sosem látott fejlődésnek indult, s civilizációjuk hamarosan egész Ancariát dominálta. Ám még az oly nemes tündék sem voltak képesek egyezségre jutni, miként és milyen célokra használják hatalmukat. Véres polgárháború tört ki a különböző frakciók között, s a tündék birodalma összeomlott. Ekkor azonban megtörtént a katasztrófa. Kontroll nélkül a T energia elszabadult, s valami megváltozott. Az egykoron az életet szimbolizáló alkotóerő eltorzult, s pusztítása nyomát városok romjai, elkorcsosult lények hordái jelezték. Ez az a pont, ahol minden jóravaló nép egyesíti erejét, s egyetlen zászló alatt megindulnak...bla, bla, bla. Naiv gondolat.
A tündék két kasztja, a papság, s a nemesség egy a korábbinál is pusztítóbb háborúba kezd egymással, hogy visszaszerezzék az irányítást az elszabadult hatalom felett.

Hős megmentész, vagy galád türannosz kerestetik! A javadalmazás teljesítmény és világnézet szerint változik. Hólelkű lovagocskák érjék be a világ megmentésének felemelő érzésével. Hataloméhes diktátorjelöltek előtt pedig lebegjen egy ancariai rezidencia képe, minden kényelmet kielégítően felszerelve, saját hárem válogatott szépségekkel, illetve a végletekig (vagyis utolsó aranyunkig) hű zsoldossereg.

Az álláshírdetésre jelentkezni azonban csak 2008 tavaszától lehet!


Ha érdekel valakit néhány igényes háttérkép, akkor ide fáradjon: http://www.sacred2.com/en/media/wallpapers.html

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)