Hirdetés

[MOVIE] Nagy rakás

|

Tetemes mennyiségű animáció lepte el a netet. A hatóságok felszólították a szörfözőket, hogy lehetőleg behajtott visszapillantó tükrökkel és kiengedett kézifékkel közlekedjenek a járdán. Főleg most, hogy vannak ezek a szigorú legalitás-ellenőrzések világszerte... Na, haladjunk :D

  • Beyond Divinity Fejlesztői Videóinterjú (65.5 MB) A játék hamarosan megjelenik - Sven Vincke mesél a történetéről, játékmenetről, egyebekről. Angoltudás nem árt :) Az EA üdvöskéje: Tolkien háromkötetes regényén alapuló filmtrilógián alapuló stratégiai játék, mely ütni fog, mint a bot! :) Már az nVidia is rátette a mancsát, nem véletlenül. Grafikailag is nagyot fog alakítani a kicsike. Most ennek első gyümölcsét szakajthatjuk le a fenti linkek valamelyikéről. Az nZone ugyanis egy szépséges és hosszúságos filmecskét. Mark Skagg is feltűnik benne. Hogy ki ő? Nem mindegy? :) Egyébként a játék producere.
  • Thief: Deadly Shadows "lámpaoltás" Warren Spector remélhetőleg újabb remekművet alkot, jobbat, mint a DX2 :) Az IGN csapata összehozott egy kétoldalas előzetest a játékról, melyhez kapott egy videócskát is, na meg vannak képek is. Érdemes itt is körülnézni.
  • Silver Wings Trailer (33 MB) Egy orosz szájt tette ki a fent említett "raptor style arkád játék"-ból. Hogy ez mit takar, ne kérdezzétek... inkább nézzétek meg és... hát valami olyasmi :) (Thanks: Blues)

    Hirdetés

    Hirdetés
    Hirdetés
  • 0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

    Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

    Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)