Hirdetés

[MOVIE] MTV-Xbox 360 teaser

|

A tervek szerint még az E3 előtt be szeretné mutatni a két konzolóriás, a Microsoft és a Sony is az új generációt. A Sony ezt megtette volna már, ha nem ütközött volna néhány technológiai problémába. Ám A Microsoft sem ül tétlenül, hiszen egy megállapodás értelmében az amerikai MTV-vel közös kampányba kezdett, aminek végkiteljesedése május 12-én és 13-án egy félórás promóciós műsorban mutatkozik majd meg. Állítólag a show házigazdája a Gyűrűk Urából ismeretes Elijah Wood lesz, aki maga is Xbox mániákus. Emellett a Pepsivel karöltve is szeretné a redmondi cég reklámozni az Xbox 360-t. Nos, most az MTV műsorának fél perces előzetesét tölthetitek le innen.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)