Hirdetés

[MOVIE] MoH: PA

|

Az EA még mindig nem hajlandó kiadni a Medal of Honor: Pacific Assault régóta halogatott demóját - nyilván megvan rá az oka. Mert ha nincs, akkor már rég gáz van. :) Szóval most inkább adtak egy 8 és fél perces animot nekünk, ami a demóban lévő pályát hivatott bemutatni. Gondolták ez is több a semminél. Az igaz is, de hát akkor is jobb lenne sajátkezűleg irányítani már a játékot. A pálya neve egyébként Henderson Field és a videó alatt Rick Giolito játékproducer kommentárját hallhatjátok. Durva, lassan már eljutunk oda, hogy kiadják DVD-n a demó "végigjátszás" videóját, az extra pedig a kommentár lesz a producer, a rendező meg a szereplők közrejátszásával... :D

MEDAL OF HONOR: PACIFIC ASSAULT 'WALKTHROUGH'
(Movie - 67,71 MB)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)