Hirdetés

[MOVIE] Exkluzív Spore TED prezentáció

|

Egy prezentáció jelent meg Will Wright készülő művéről, amely a Technology Entertainment Design (TED) konferencia alatt készül.

Hirdetés

A TED konferencia lényegében a tudás fontosságát hangsúlyozó, független rendezvény. Itt minden évben különböző témákban híres tudósok, politikusok, közéleti személyek, irodalmárok, és egyéb ismert emberek osztják meg gondolataikat, ötleteiket a többiekkel. 2005-től fogva a legjobb ötletekért egy úgynevezett TED Prize-t osztanak, mely az elismerés mellett kb. 100000 dollár pénzjutalmat is tartalmaz. Nos, ezen a konferencián jelen volt Will Wright ötlete is, amely a tudományos világtól álló ovációt kapott. Íme, a 17 perces exkluzív videó az eseményről:

 

ted_logo.png

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)