[MOVIE] Crysis szépség!" /> [MOVIE] Crysis szépség!"/>
Hirdetés

[MOVIE] Crysis szépség!

|

Igazából fogalmam sincs mit mondjak. Mármint mondani tudnám, csak nem tudok se köpni, se nyelni. Tökéletes játékmenetet láthatunk a legújabb Crysis videóban!

Hirdetés

Az IGN-nes lánykák feltették oldalukra a legújabb Crysis prezentációt, melyben egy aktuális tengerparti csatába kukkanthatunk bele. A látvány és az interaktivitási lehetőségek egyszerűen pazarok! Ja, egyébként csöppet módosult a HUD is, szerintem egyébként előnyére. Mostanra pedig már a fények is kicsit jobban működnek, mint eddig. Érdekes, hogy a screenshotokon annyira nem néz ki jól, mint játék közben, holott ez pont fordítva szokott lenni. Megjegyzem, ez így sokkal jobb, hiszen játék közben lesz igazán fontos a látvány, nem néhány, adott esetben agyon-photoshopolt fotón. Íme az adag, ami nyilván kötelező:



Update:

Itt van a videó HD változata. A francia oldalon lent kell kattanni a jóságért, a Télécharger feliratra! JÓ nézést, még mindig nem sz@rral gurít ez a játék! :)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)