Hirdetés

Mostantól óvatosabban fognak ígérgetni a Star Citizen fejlesztői

|

Mivel folyamatosan a csúszások, inkább nem mondják meg, mit terveznek a Star Citizen egyes frissítéseibe tenni.

Hirdetés

Idén lesz tíz éve, hogy sikerrel lezajlott a Star Citizen első közösségi finanszírozási kampánya. A projektbe azóta is dől a pénz, több mint 400 millió dollárt tettek bele azok, akik hisznek a sikerében és abban, hogy valaha tényleg elkészül. A fejlesztés haladgat, tervek persze mindig vannak, de még egyáltalán nem látni a végét.

A Cloud Imperium Games bejelentette, hogy miután a "legelhivatottabb játékosok" tényként kezelték, hogy ami a roadmapen szerepel, tényleg azzal a frissítéssel érkezik, amivel ki tervezték adni, és amikor csúszott valami, felháborodásuknak adtak hangot, inkább nem is ígérgetnek felelőtlenül.

Hirdetés

Mostantól csak azokat az újításokat fogják feltüntetni, amik a következő frissítéssel biztosan bekerülnek a játékba, azokat semmiképp, amik még csúszhatnak. 

A Release View nézetben jelennek meg a közelgő újdonságok, míg a Progress Tracker mutatja meg részletesen, melyik csapat min dolgozik, és mely negyedévben lesz látható munkájuk eredménye.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Ezzel nem csak a játékosoknak akar segíteni, magát is menti a CIG, ugyanis a közleményük alapján a fejlesztőcsapatot és a közösséget is megzavarták azok a hangoskodók, akik mindig nemtetszésüket fejezték ki, ha valami nem úgy alakult, ahogy várták.

Ha minden igaz, 2026-ban már a Squadron 42 folytatásai fognak készülni, úgyhogy örülhetünk, hogy öt éven belül talán lesz egy játszható egyjátékos kampány, és talán maga a Star Citizen is elkészül addigra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)