Hirdetés

Most pofátlanul olcsón lövöldözhetsz együtt a haverokkal

|

Pár ezer forintért több kooperatív shootert is behúzhatsz, például a Back 4 Bloodot.

Hirdetés

A Humble Bundle folyamatosan készül tematikus akciókkal, és általában jól tud időzíteni is. Ezúttal a közösen játszható lövöldékre repül rá egy visszautasíthatatlan csomaggal, és teszi ezt akkor, amikor az Arkane Studios FPS-e, a Redfall megérkezik. Bár a vámpíros játékot a fejlesztők elmondása szerint élvezhetjük teljesen egyedül is, azonban sokkal nagyobb móka lesz a barátokkal együtt irtani a vérszívókat, ráadásul a Bethesda újdonsága a Game Passba már a megjelenés napjában bekerül. 

Ha titeket nem fogott meg a Redfall, akkor a Humble Bundle kínál nektek néhány alternatívát a Fight 4 Your Friends névre keresztelt bundle képében, amivel ráadásul jótékonykodhattok is. 

Hirdetés

Szörnyeket, zombikat, alieneket és skaveneket is nevetségesen olcsón lőhettek most a haverokkal ennek a csomagnak köszönhetően, hiszen már körülbelül 3500 forintért cserébe behúzhattok négy co-op shootert, de a teljes hatdarabos kollekcióért sem kell sokkal többet fizetnetek kb. 5000 forintnál. Ezért cserébe pedig megkapjátok a Left 4 Dead alkotóitól származó Back 4 Bloodot, az első résznél sokkal jobb Warhammer: Vermintide 2-t, a Zombie Army Trilogy-t és Zombie Army 4-et, a Killing Floor 2 Digital Deluxe Editiont (ez új karaktert és kozmetikai cuccokat ad) és a The Anacrusist is - utóbbi a Portal írójának vidám sci-fije, ahol az űrben csaphatjuk szét az idegenek hordáit. 

Minden egyes vásárlás egyúttal jó célt is szolgál, hiszen a bevételből a Humble Bundle két szervezetet is támogat: a Trees, People, Water az embereknek és a bolygónak igyekszik segíteni, a Coral Guardian legfőbb célja pedig a világ korallökoszisztémáját helyreállítani. Van rá opció, hogy akár többet is fizethettek, mint a fenti összeg, de ez már rajtatok múlik. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)