Hirdetés

Most elképesztően olcsón csaphatsz le ütős sci-fi játékokra

|

A Humble Bundle segít ráhangolódni a hamarosan megérkező Starfieldre.

Hirdetés

Elképesztő iramban és mennyiségben jelennek meg új videojátékok, az előttünk álló két hónap során pedig még jobban bele fog húzni a játékipar többek között olyan nagyágyúkkal, mint a Mortal Kombat 1, a Marvel's Spider-Man 2, az EA Sports FC 24, a Call of Duty: Modern Warfare 3, az Alan Wake 2 és mindezek előtt a Starfield, amely az idei egyik legjobban várt szerepjáték. 

A Humble Bundle azonban gondoskodik róla, hogy akkor is legyen mivel szórakoznunk, ha szűkös a videojátékokra szánt költségvetés. A menedzselős-, taktikai- és partyjátékokat felvonultató csomagok után most azokra lő egy kollekcióval, aki szereti a felfedezésre építő sci-fi játékokat. 

Hirdetés

A Spaced Out nevezetű bundle kifejezetten ilyen címeket vonultat fel, ráadásul nemcsak az a közös bennük, hogy az űrbe repítenek kalandozni, hanem az is, hogy mindeközben nem felejtenek el humorizálni is. A legkisebb, nagyjából 3500 forintba kerülő csomagban a világűrbéli túlélést szorgalmazó Breathedge, a kooperatívan is játszható Journey to the Savage Planet, valamint egy 55%-os kupon kapott helyet utóbbi DLC-jéhez. A hatdarabos pakk aztán olyan alkotásokkal bővíti a felhozatalt körülbelül 5200 forint fejében, mint az Obsidian hangulatos akció-szerepjátéka, a The Outer Worlds, a Portalra emlékeztető The Entropy Centre és a VR-támogatással felvértezett, a Rick & Morty egyik alkotója által jegyezett Trover Saves the Universe.

A teljes bundle hozzávetőlegesen 10500 forintot kóstál, cserébe pedig az eddigi játékokhoz hozzácsapják a The Outer Worlds kiegészítőit (Peril on Gorgon, Murder on Eridanos), valamint a végtelenül humoros High on Life-ot is, amit a Trover Saves the Universe-hez hasonlóan szintén a - zaklatással vádolt - Justin Roiland által alapított Squanch Games jegyez. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A jótékonykodás természetesen most sem maradhat el, vásárlásunkkal két nonprofit szervezetet támogathatunk: a hajléktalanoknak és az emberkereskedelem áldozatainak ételt, menedéket és támogatást nyújtó Covenant House mozgalmat, valamint a fejlődő országokban élő emberek számára tiszta és biztonságos vizet biztosító charity: watert. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)