Hirdetés

Most durva kedvezményekkel szerezhetsz be játékokat, ha párban veszed őket

|

A legújabb leárazás a csomagokat célozza meg: Far Cry, Metro, Tomb Raider, Assassin's Creed és más szériák kínálják magukat kevesebb mint féláron az Xbox promóciójában.

Hirdetés

Nem rossz dolog Xbox tulajnak lenni manapság. A Game Pass folyamatosan bővül (ráadásul hamarosan még olcsóbb lesz az előfizetés megosztásának lehetőségével), hétvégente ingyenesen játszhatunk egyes címeket és folyamatosan van valami akció is, amivel spórolhatunk - tekintve, hogy már a Ubisoft is emeli a játékainak árát, az ilyesfajta költségkímélő megoldásokra szükség is lesz. Aki nem azonnal akar lecsapni egy alkotásra, hanem hajlandó várni, az olyan ütős ajánlatok keretében zsákolhatja be a legnagyobb címeket is, mint amit most az Xbox meghirdetett Csomagakció néven. 

Hirdetés

Ennek keretében különböző bundle-ökre, kollekciókra vagy éppen különleges kiadásokra tehetünk szert, a kedvezmény mértéke pedig 40-től akár 90%-ig is terjedhet. Hogy csak néhány példát említsünk: a Far Cry 3-at, 4-et, 5-öt és 6-ot magába foglaló Far Cry Anthology Bundle 59400 forint helyett 19600 forintba kerül, a Metro Saga Bundle mindösszesen 5225 forintért tartalmazza a Metro 2033 Reduxot, a Metro: Last Light Reduxot és a Metro Exodus Gold Editiont, a Batman: Arkham Collection 70 százalékkal olcsóbban (5395 Ft) kelleti magát, az Assassin's Creed Bundle (benne az Origins, Odyssey és Valhalla részekkel) pedig 15600 forintért több száz órányi játékidőt kínál. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Akadnak olyan kiugró ajánlatok is, mint az EA Family Bundle, ami a 2015-ös Need for Speedet, a Plants vs. Zombies Garden Warfare 2-t és az Unravelt csupán 995 forintért (!) adja hozzá a gyűjteményünkhöz, de a kooperatív vonalon maradva az Overcooked csomag (12100 helyett 3025 Ft) és a Worms pakk (Battlegrounds, W.M.D. - 2420 forint együtt) is megkíméli a pénztárcákat. 

Ti tervezitek beszerezni valamelyiket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)