Hirdetés

Ilyen lett volna az elkaszált Mortal Kombat-remake

|

Ed Boon jó szokása szerint heccelte a Mortal Kombat rajongóit. Ezúttal egy képpel, amin azt láthatjuk, hogyan nézett volna ki az első rész HD-rekamake-je, ami végül sosem készült el.

Hirdetés

Ed Boon nem hazudtolja meg magát az utóbbi időkben sem, egy nem éppen sokatmondó bejelentés mellett egy törölt MK-projekt képével is borzolta a kedélyeket nemrég. A széria alkotója Twitteren osztott meg egy screenshotot az első Mortal Kombat be nem jelentett HD-remake-jéről.

Nem valószínű, hogy a "Hi-Res Kombat" elnevezés, amit az üzenetben említ Boon, valóban a játék címe lett volna, viszont azt ígérte, egy alkalmas időpontban megosztja a nagyközönséggel is, miért nem jöhetett létre a felújított Mortal Kombat. Az sem kizárt egyébként, hogy az alábbi kép csak egy grafikus munkája, ami a lehetséges látványvilágot illusztrálta, és nem egy tényleges játékbeli screenshot.

Nektek hogy tetszik a retró-érzést árasztó látványvilág?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)