Hirdetés

Két igencsak morcos behemóttal bővül a Monster Hunter: World Iceborne kiegészítője

|

Nem ugyanakkor kapják meg az újdonságokat a konzolosok és a PC-sek, de legalább egy fillért sem kell fizetni értük.

Hirdetés

A Monster Hunter: World már önmagában sem volt rossz játék, ám a tavaly megjelent Iceborne kiegészítő határozottan jót tett a Capcom szörnyvadászós mókájának. A fejlesztők pedig idén még több új tartalommal készülnek, hamarosan pedig beköszön két vadonatúj lény is.

Hirdetés

Az egyik új a Raging Brachydios, ami szó szerint egy tüzes szörnyetegnek tűnik, így valószínűleg alaposan megizzasztja majd a játékosokat a vele való összecsapás. A másik pedig a Furious Rajang, ami szintén nem tűnik egy túlságosan barátságos szerzetnek. Mindkettő egy ingyenes frissítés formájában érkezik meg március 23-án PlayStation 4-re és Xbox One-ra, valamikor áprilisban pedig PC-re is.

A Capcom még egy saját trailert is összedobott nekik.

Ti megpróbálkoztok majd az új szörnyek levadászásával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)