Hirdetés

Monster Hunter Stories - két új szörnyeteg mutatkozott be

|

A laza szörnyvadász családunk két új tagja, Rathalos és Barioth egy-egy új trailerben mutatták meg, hogy mit tudnak.

Hirdetés

A Monster Hunter sorozat rajongói nem biztos, hogy nagyon oda vannak a Monster Hunter Stories által nyújtott könnyedebb hangulatért, de a koncepció ettől még érdekesnek tűnik. A harcok során lesznek bajtársaink is, ezek közül pedig két új mutatkozott be a legfrissebb trailerekben.

Rathalos leginkább egy hatalmas sárkányra emlékeztet, és ezt nem hazudtolja meg képességeivel sem. A nagy piros cukiság bármikor a hátára vesz minket, így repülhetünk vele, és az égből szórhatjuk a tűzlabdákat.

Barioth egy kicsit máshogy működik, ha a hátára ülünk. Segítségével áttörhetünk bármilyen akadályon és ha ellenfél jön szembe, akkor csak ráfújhatjuk a jeges tornádónkat.

A Monster Hunter Stories megjelenése október 8-ra várható Japánban. A nyugati megjelenés még odébb lesz, de reméljük, hogy nem kell túl sokat várniuk az itthoni 3DS gazdáknak sem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)