Hirdetés

[MOIVE] Ace Combat 6: csata a metropolisz felett

|

Az Ace Combat széria immáron a hatodik darabját ünnepli, most a legfitalabb epizódból láthatunk egy hoszabb csata jelenetet.

Hirdetés

 

A grafikán egyszerűen nem találni kivetni valót, hiszen a hatalmas város egésze remek részletességgel lett kidolgozva, a repülőgépek pedig csillgonak-villgonak, ami el is várunk egy ilyen játéktól. A Hud-ot is nagyon jól eltaláltál, az embernek tényleg olyan érzése támad mintha repülőgépben ülne. A zene is pont megfelelő, bár nem éppen valami jellegzetes. Az a nagy kérdés, hogy a játékmenet mennyire tartogat majd kihívásokat, mert a videóból eléggé az jön le, hogy ez a játék bizony nagyon egyszerű. Multipalyerben minden bizonnyal érdekes lesz.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)