Hirdetés

Modern Warfare 2 kézi kamerás felvételek

|

Kézi kamerával készített felvételek bukkantak fel a világhálón. Rajongóknak érdemes lehet beléjük kukkantani.

Hirdetés

A kiadók és a játékfejlesztők hajlamosak mumusként tekinteni az Infinity Ward Modern Warfare 2 címen futó FPS-ére. Néhány kivételtől eltekintve majd' mindenki átmentette féltve óvott és szeretve dédelgetett favoritját a következő esztendő első felére. Példátlan tumultus lesz tavasszal, meglátjátok!



Személy szerint túlzásnak tartom az ilyesféle pánikreakciókat, de lehet benne ráció, hiszen idén karácsonykor a legtöbben a tavalyihoz képest némileg megnyírbált költségvetésből leszünk kénytelenek gazdálkodni. Ha pedig valakinek csak egy játékra futja, netán FPS-rajongó, és még CoD-fanatikus is (Van belőlük legalább tízmillió a világban.), akkor elég nagy az esélye, hogy nem egy másik FPS-re költi pénzét.



Ezzel azonban most ne törődjünk, javaslom inkább, kukkantsátok meg a kézi kamerás felvételeket, amelyek egyike a szingli kampányból került kinyisszantásra, a másik viszont egy osztott képernyős, látszólag kooperatív lövöldözést takar. Ez nem más, mint a két főre tervezett Special Ops mód, amiben a Modern Warfare 2 pályáinak minél rövidebb idő alatt történő ledarálására helyezték a hangsúlyt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)