Hirdetés

[MOD] Half Life 2: Episode Two - Cinematic Mod

|

A régóta várt Orange Box számtalan halasztás után végre megjelent, s azonnal belopta magát a Half Life rajongók szívébe.

Hirdetés

A Half Life 2, Episode One, Episode Two, Team Fortress 2 és Portal játékokból álló gyűjtemény legfrissebb tagjain jól megfigyelhető, hogy mennyi mindent tudtak még kihozni a korosodó Source motorból a Valve lányai/fiai. Mindezek tükrében különösen megdöbbentő, hogy egyes rajongói csoportosulások képesek az egyébként is pazar látványvilágot még tovább csiszolni.
A Fake Factory mod-ja látványos tuningot hajt végre a játék textúráin, nem beszélve arról, hogy Alyx Vance külsejét alaposan átdolgozták. Lehet, hogy lesz olyan közöttetek, akinek elnyeri majd tetszését.
A mod innen tölthető.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)