Hirdetés

[MoD] GTA-Modern v1.2

|

Elkészült a Grand Theft Auto: Vice City Modern MOD 1.2-es verziója, ami már (grafikailag) tökéletesen bugmentes lett. Pár autó kivételével (Pl. Mr. Whoopy, mentőautó...) az összes autót lecserélték, több mint 74-et. Megtalálható a tuningolt GOLF II-estől kezdve az Elenor(!)-on keresztül Mercedesekig sok minden. Pár extra meglepetés is, amiknek az ezen régiókban lakók fognak a legjobban örülni. (Ural, Citroën Kacsa...). Belekerült a Terminator 3-ból is ismert darus kocsi is. Hogy a MOD komplexebb legyen, belerakták a New Vice City MOD 2004-es verzióját, amivel így együttesen szinte egy új játékot kapunk. Sebességmérő, törésmérő, felfogadható emberek, buszjárat, áttervezett missziók... Az autóknak tankja is van, így ha kifogy a benzin, el kell látogatni egy benzinkúthoz. A teljes autólistát és a 189 megás MOD-ot itt találhatjátok. Thanks: MáTriX

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)