Hirdetés

MMO-kra specializálódik a Colony Studios

|

Új MMORPG-kre specializálódott fejlesztő stúdió alakult Colony Studios néven. A tagjai mind, régi nagy MMO veteránok, elsődleges céljaik között szerepel egy történetközpontú, minőségi MMORPG megalkotása.

Hirdetés

A csapat tagjai nem kisebb játékokon dolgoztak mint a Eve Online, City of Heroes, Dark Age of Camelot, Lord of the Rings Online és az Ultima Online. Elég szedett-vedett társaság a világ minden tájáról de ezen játékok egytől-egyig meghatározó elemei az MMO piacnak. Az MMORPG-jükben a játékos is beszállhat a történet alakításába, és minden lépésük kihatással van az egész játék történetének alakulására. A cég az első játékukal 2009-ben szeretnék debütálni, annyit már lehet tudni hogy a játék nem egy licencelt világban fog játszódni, mert véleményük szerint az ilyen kötöttségek között nem lehet igazán jó játékot készíteni. Hogy igazuk van az majd kiderül két év múlva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)