Hirdetés

Miyamoto a legbefolyásosabb emberek között

|

Nem is olyan rég számoltunk be arról a nagyszerű hírről, miszerint Shigeru Miyamoto-t, mindenki kedvenc Mario-jának apukáját, jelölték a Time Magazin Az év embere címére. Úgy tűnik a Nintendo sikerei sokak fülébe juttatja el a japán játékkészítő nevét, ugyanis egy újabb neves listára került fel, méghozzá a Time 100 legbefolyásosabb ember listájára.

Hirdetés

Az internetes szavazatokból összeálló listán Miyamoto olyan embereket előz meg, mint Oprah Winfrey, Amerika legnépszerűbb talkshow vezetője (43. hely) George W. Bush, az Egyesült Államok elnöke (97. hely) Salma Hayek, színésznő szépség (71. hely), vagy a mostanság felkapott képregény-guru Frank Miller (67. hely). A 129 ezer szavazattal 9. helyen (!) álló Shigeru Miyamoto átlagosan 75%-os értékelést kapott a voksolóktól. A Nintendo aranytojást tojó játékkészítőjét megelőző emberek között szerepel Jack Bauer, azaz Kiefer Sutherland (8. hely) és Harry Potter anyukája, J.K.Rowling (6. hely). A szavazás egyelőre még tart, tehát elképzelhető, hogy Miyamoto-san feljebb kerül a késöbbiekben. Aki a teljes listára kiváncsi, látogasson el a Time oldalára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)