Hirdetés

Miyamoto: "100 dolláros Wii-t akartam..."

|

...csak túl kapzsi voltál. - tehetnénk hozzá rosszmájúan a Nintendo főmuftijának, Shigeru Myamoto nyilatkozatát olvasva, a végső ár ugyanis 250 dollár lett - ami azért - tegyük hozzá - még így sem olyan vészes. Mindenesetre annak tükrében, hogy minél olcsóbb konzolt csináljanak, annyira nem erőltették a HD felbontást (tehát nincs) mint az Xbox 360-nál a Microsoft és a PS3-nál a Sony.

Hirdetés

"Ha nem használtunk volna NAND flash memóriát (a játékmentésekhez és fényképekhez) és más drága hozzávalókat, akkor talán összejött volna a 100 dollár"
Azért semmiképpen se írjuk le a Nintendo új gépét, mert rengeteg példát tudnánk felhozni arra, hogy a grafika mennyire "nem minden", amikor egy játék élvezeti értékét nézzük, és a legújabb Zelda, a Twilight Princess döbbenetes 96%-os gameranking-os átlaga újabb bizonyíték arra, hogy a Nintendo nagyon is ott van a szeren, amikor a játékélményről beszélünk.
Kedden mindenesetre többet tudunk megosztani veletek, amikor a Wii első magyarországi bemutatójára ellátogatunk...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)