Hirdetés

Mimic Hunter, Fantasy General - a 2019/09-es GameStar teljes játékai

|

Ebben a hónapban két teljes játékkal készültünk: az egyik egy magyar csapat különleges platformere, a másik pedig egy klasszikus stratégia.

Hirdetés

Noha az elmúlt hónapokban olyan kiváló címekkel kedveskedtünk nektek, mint az Age of Wonders 3: Deluxe Edition, a Tacoma, a Worms: Clan Wars vagy éppen a This War of Mine, az rég volt már, hogy dupla játékot csomagoltunk kedvenc magazinotok mellé. Éppen itt volt az ideje, hogy ezen változtassunk, ezért az idei őszt két fantáziadús, mégis eltérő műfajú játékkal nyitjuk meg.

Hirdetés

Első címünk egy magyar indie fejlesztőcsapat, az Angry Cat Studios által kiadott és fejlesztett játék, a Mimic Hunter, amelynek demója a GameJolt 2017-es Adventure Jamje keretein belül született meg, ám az alapkoncepció annyira megihlette a stúdiót, hogy végül teljes játék vált belőle. A 2.5D-s akció-puzzle-platformer hibridben a célunk, hogy feljussunk egy torony tetejére, de ez csak elsőre tűnik egyszerű feladatnak. A történetben a legendás vadászmestert, Monsieur Ratimousse-t irányítjuk, akivel nem csak csapdákon kell átverekednünk magunkat, de különböző rejtvényeken és szörnyeken is. A sötét és borzongató sztori hét különböző tornyon vezet keresztül, kihívás pedig bőven akad, többek között az irányítás tekintetében is. 

Hogy minden generáció megtalálja a számítását, a Mimic Hunter mellé egy régi klasszikust választottunk a GOG.com kínálatából. A Fantasy General egy 1996-ban debütált, a Panzer Generalra hajazó körökre osztott fantasy-stratégia, amely egy fantázialényekkel teli varázslatos világba kalauzolja el a játékosokat. Nemrég jelent meg a Fantasy General II, így velünk pótolhatjátok az elődjét.

A játékokat úgy választottuk ki, hogy senki se maradjon ki az élményből, amely a rendszerkövetelményekre is igaz. A Mimic Hunter futtatásához Windows 7 operációs rendszerre, 2 GB RAM-ra, egy Intel Celeron 2 GHz-es processzora, Nvidia GeForce 400-as/AMD Radeon 6000-es videokártyára és 1 GB szabad helyre lesz szükségetek. A Fantasy General gépigénye még ennél is barátibb: Windows XP-vel, 1.8 GHz-es processzorral és 2 GB szabad hellyel vígan elvan. 

A játékok aktiválásához internetkapcsolat szükséges, a kódok beváltása pedig némileg trükkös, ugyanis a Mimic Huntert a Steamen, a Fantasy General-t pedig a GOG-on keresztül adhatjátok hozzá a gyűjteményetekhez. A Fantasy General kód aktiválásának határideje 2019. december 21., és ehhez internetkapcsolat, valamint GOG.COM-felhasználói fiók szükséges. Keressétek a magazinban található Plus kódot, majd azt az adott lapszámnál aktiváljátok be a GameStar Plus oldalon. A "Teljes játék" menüponton belül található "Aktiválás"-ra kattintva jelennek meg a kódok, amiket innen kimásolva, majd a Steamen belül vagy a GoG honlapjára ellátogatva válthattok be a megszokott módon. 

A GameStar 2019/09-es számát 2019. szeptember 20. péntektől találjátok meg az újságárusoknál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)