Hirdetés

1 millió PS3 PAL rendszerben

|

Bármennyire is kudarcnak tűnik a Sony számára a PS3 piaci szereplése, kétségbe azért nem kell esni: jönnek jó hírek is.

Hirdetés

Bár Európában csak március 23.-án jelent meg a konzol, mégis itt produkálta a legszebb eredményeket, hiszen alig 10 hét alatt elérte az egy milliós eladásokat. David Reeves, a Sony Computer Entertainment Europe elnöke azt nyilatkozta, hogy kilenc és fél hét alatt sikerült az egy milliós csúcsot elérni, amely gyorsabb volt, mint a PS2, illetve a PS One első egy millió európai példányának eladása. Ezzel egy időben szoftvereladásokról is esett szó: összesen mintegy két millió játékot adtak el ugyanezen időszak alatt (ez a Sony által fejlesztett/terjesztett programokra vonatkozik), amelyek közül a Resistance: Fall of Man 600 000, a Motorstorm 500 000 példánnyal vette ki a részét. Emellett elismerte, hogy bizony a játékkiadások nem követték az elvárt szintet, azonban szeptemberben és októberben jönnek az igazi nagy durranások, amelyeket majd Phil Harrison jelent be (beszámolunk majd erről is) egy későbbi időpontban. Reeves emellett beszélt az Online szolgáltatásról: mintegy 460 000-en regisztráltak eddig a PlayStation Networkre. Végezetül még megemlítette, hogy nem óhajtanak versenyezni az Xbox Live-val, hiszen teljesen más küzdőtér a PS3-é, amely karácsony környékén valami "nagyon szórakoztatóval" egészül majd ki.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)