Hirdetés

A Microsoft új stúdiók nyitását, új játékok támogatását tervezi

|

A Microsoft megítélése nem volt túlságosan kedvező az utóbbi időben az exkluzívok terén, köszönhetően többek között a Scalebound törlésének és a Crackdown 3 csúszásának, azonban Phil Spencer szerint azt tervezik, hogy ráerősítenek erre a területre is.

Hirdetés

A világ legerősebb konzolja megérkezett az Xbox One X képében és ugyan a Microsoft szerint rendben van a játékfelhozatal, azért azt el kell ismerni, hogy elférne még egy-két Forza Motorsport 7 volumenű cím a kínálatban. A kiadó rengeteget tesz érte, hogy legyen a játékosoknak elfoglaltsága, gondoljunk csak az Xbox Game Passra, az egyre erősödő Xbox Live Gold szolgáltatásra és a visszafelé kompatibilitásra, de szükség van más tartalmakra is. 

Hirdetés

Az Xbox divízió feje, Phil Spencer a Bloombergnek adott interjújában beszélt róla, hogy milyen lépésekkel tervezik megerősíteni a játékpiaci helyzetüket és még jobban a játékosok kedvére tenni. Azt tervezik, hogy új stúdiókat nyitnak és vásárolnak, valamint többet invesztálnak a first-party, azaz belsős csapatok által fejlesztett játékokra is, mint amilyen a Halo, a Fable, a Forza vagy éppen a Gears of War. Spencer a következőket mondta:

Növekednünk kell még, és alig várom, hogy ez megtörténjen. A tartalomgyártásnak az egyik erősségünké kell válnia. Nem mindig fektettünk bele ugyanakkora erőfeszítést. Megéltünk már csúcs- és mélypontokat is a befektetések során.

Ti milyen címeket látnátok szívesen a Microsoft kiadásában a jövőben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)