Hirdetés

Xbox One - itt a pontos megjelenési dátum?

|

Az Amazonon felbukkant az Xbox One pontos megjelenési dátuma, ami újfent megerősíti a Microsoft állítását.

Hirdetés

A Microsoft tegnapelőtt szimpatikus lépést tett: a negatív visszajelzéseket megszívlelve módosította eredeti terveit az Xbox One-nal kapcsolatban, így például nem kell majd 24 óránként internetre kapcsolódnunk masinánkkal ahhoz, hogy játszhassuk az offline játékokat.

Persze még így is több sebből vérzik a cég koncepciója, de remélhetőleg ez az első lépés egy szebb, felhasználóbarátabb Xbox One felé. Lényeg a lényeg, a pontos megjelenési dátumról eddig nem sokat tudtunk, novembert hallhattunk itt-ott (például magától a Microsofttól is), most viszont az Amazon előrendelési oldalán feltüntette a pontos Xbox One megjelenési dátumot is, mely nem más, mint november 27.

Hivatalos megerősítésig, illetve cáfolatig kezeljük fenntartásokkal a dátumot, mely nem is tűnik olyan irreálisnak, hiszen a Jimmy Fallonon kifogó Call of Duty: Ghosts is novemberben érkezik (bár nem a végén, hanem az elején, de akkor is), így nem lenne csoda, ha a Microsoft az egyik legjobban fogyó címmel támogatná meg Xbox One eladásait. Mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)