Hirdetés

Microsoft - Mégsem támogatja a Kinect jelbeszédet

|

Cáfolta a korábbi állításokat a Microsoft, hogy a Kinect értené a jelbeszédet

Hirdetés

Egy félreértett szabadalmi bejegyzés lehet az oka, hogy sajtóorgánum, így mi is megszellőztettük a Kinetct állítólagos jelbeszéd-felismerő képességét.

A szabadalmi iratban valami olyasmi állt, hogy a beszélni és gépelni képtelen játékosok néhány határozott mozdulattal egy előre betáplált üzenetet tudnak majd küldeni például a lelőtt ellenfélnek, mint mondjuk „n00b" vagy „PWNED". Ez azonban még nem jelenti a jelbeszéd teljes ismeretét, amit most a Microsoft is sietett megcáfolni. „A Microsoft sok szabadalmi levédést nyújtott már be hogy megvédje szellemi tulajdonait, melyek akár még a piacon sincsenek. Az év végén megjelenő Kinect nem fogja támogatni a jelbeszédet." Ez a verzió legalább is biztosan, mert a jelbeszéd túl nagy falat lenne a jelenlegi technológiának, amit ki is hangsúlyozták. Talán majd egy későbbi kiadásban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)