Hirdetés

Microsoft - TV-sztár lett az ügyvezető producer

|

A Microsoft a híres brit színészt, Jonathan Rosst nevezte ki új ügyvezető producerének. Céljuk ezzel, hogy jobban összemossák a TV és a játék világát.

Hirdetés

Eurogamernek adott interjújában Phil Harrison, a Microsoft ügyvezető igazgatója a következőket mondta Jonathan Ross alkalmazásával kapcsolatban: „Egy olyan új tehetséget kerestünk a csapatunkba, aki más szemszögből képes vizsgálni azt, ahogyan mi a játékainkat készítjük és ahogy alapvetően a közönségről és a szórakoztatásról gondolkodunk. Szeretnénk összemosni a televíziózás és a hagyományos játékok közötti határt. Az eszközeink már megvannak hozzá.”

Jonathan Ross egyébként közismerten játékos alkat, saját cége, a Hotsauce egy játékot is készített iOS és Android eszközökre, Catcha Catcha Aliens címmel.

Egy közleményben Ross a következőket mondta: „Nagyon izgatott vagyok, hogy a Microsoft Studios csapatát erősíthetem. A különböző médiák közötti lehetőségek és az esély, hogy új ötleteket valósíthatunk meg, olyanokat, amelyek a tradicionális és a legújabb platformokból is egyaránt kihozzák a maximumot, rettentően nagy kíváncsisággal töltenek el. A játékok, a filmek és a televízió iránti rajongásom eredményeként csatlakozhattam most a Microsofthoz. Ja és azt mondták, hogy kapok ingyen egy Xbox One-t, mégis ki tudna egy ilyen ajánlatnak ellenállni?”

Szerintetek jó úton jár a Microsoft ezzel a lépésével?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)