Hirdetés

ID@Xbox Game Pass - három izgalmas új indie címet villantottak meg

|

Egy tartalmas videóban meg is nézhetjük az újdonságokat, valamint például egy korábban bemutatott alkotást is.

Hirdetés

Az ID@Xbox nevű program azzal a céllal indult útnak, hogy teret adjon a független fejlesztőknek is, akik így komoly támogatással a hátuk mögött dolgozhatnak. Ennek köszönhetően pedig több indie játékot is élvezhetünk majd a közeljövőben.

Hirdetés

A Microsoft az ID@Xbox Game Pass streamben bejelentette, hogy három olyan alkotás is jön Xbox One-ra, amelyek már a megjelenésük napján elérhetőek lesznek az Xbox Game Pass szolgáltatáson keresztül is. A Liquid Bit műhelyében készülő Killer Queen Black egy többjátékos élményre kihegyezett platformer lesz, amit akár nyolc ember is együtt játszhat, és a tervek szerint valamikor 2019-ben érkezik meg Xbox One-ra.

A második ilyen cím a Mobius és az Annapurna Interactive közös projektje, az Outer Wilds, amiben igazi felfedezőkként kell majd megfejtenünk a kozmosz titkait, ráadásul még idén megjelenik ez a játék is a konzolra. A harmadik új jövevény pedig a JoyMasher és a The Arcade Crew játéka, a Blazing Chrome. Ebben az lesz a feladatunk, hogy alaposan hátsón billentsük a földet uraló gépeket.

A ID@Xbox Game Pass adás természetesen visszanézhető, a videóban ráadásul nemcsak a játékokat leshetjük meg, hanem még interjúkat is láthatunk néhány fejlesztővel. Egyébként a PAX East 2019-en több indie cím is jelen lesz, illetve a látogatók ki is próbálhatják azokat.

Hogy tetszenek az xboxos indie játékok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)