Hirdetés

Terápiás mesterlövészet

|

Aktuális címünk inkább a vérnyomásunkat tornássza fel, mintsem a kedvünket, de muszáj vele egy próbát tenni.

Hirdetés

Játszottatok már valaha igazán idegesítő flash játékkal? Olyanokkal, amiket csak hosszú évek nagyon drága terápiája lenne képes elfeledtetni veletek?

A Kill Stickmen Office ehhez hasonló koncepcióval bír, mégis ott motoszkál a játékosban a tudat, hogy nem győzheti le egy ennyire egyszerű játékmenet, "csakazértis" felülkerekedik a gépen. Aktuális flash játékunkban ugyanis mesterlövészként kell leszednünk egy megadott számú rendőrt. Fél tucat embernél mondanom sem kell, hogy nem leányálom a kis fekete pálcikaembereket egyenként levadászni, miközben telik az idő, azok menekülnek, elbújnak és még a golyónk száma is véges. A Játéközönön ennek ellenére bérelt helye van, hiszen bár rövid is, frusztráló is, de remek időrabló.

Kill Stickmen Office játék

Ha ismersz hasonlóan kiakasztó flash játékokat, töltsd fel a Játéközönre őket, hogy más vérnyomása is az egekbe szökhessen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)