Hirdetés

Méretes ajándékot kapnak a Gran Turismo 7 játékosai, és ez még nem minden

|

Nem volt hiába a Gran Turismo 7 közösségének felháborodása, fontos változásokat lengetett be a Polyphony Digital.

Hirdetés

Alapvetően nem lett rossz játék a nemrég megjelent Gran Turismo 7, de a fejlesztők sajnos elkövették azt a hibát, hogy a komolyabb előrehaladás érdekében súlyos grindra kényszerítették játékosaikat, akik nem is hagyták szó nélkül a dolgot. Habár erre a problémára előállt már egy megoldással egy leleményesebb sofőr, időközben a jelek szerint a Sony és a Polyphony Digital is ráeszmélt végre, hogy sürgősen változásra van szükség, ha tényleg hosszú távra terveznek.

A Gran Turismo atyja, és a fejlesztőstúdió feje, Kazunori Yamauchi egy, a PlayStation hivatalos blogján publikált bejegyzésben jelentette be, hogy bizony meghallották a rajongók panaszait, és be is mutatta, mi mindennel tervezik jobbá varázsolni a versenyzős játék által nyújtott élményt. Kezdetnek minden játékos bezsebelhet április 25-ig 1 millió játékbeli kreditet, amiből alaposan bevásárolhat, de a fejlesztők tervei nem merülnek ki egy szimpla ajándékban.

Hirdetés

Április elején ugyanis komoly változások érkeznek a Gran Turismo 7-be. Ennek keretén belül a World Circuits későbbi felének eseményei átlagosan nagyjából 100%-kal nagyobb mértékben fogják jutalmazni a versenyzőket, és Circuit Experience is extra jutalommal kecsegtet a Gold és az összes Bronze eredményért. Emellett pedig az online versenyek is jobban jutalmazzák majd a játékosokat.

A Missions rész nyolc, egyenként 1 órás Endurance Race eventtel bővül, és ezek kapcsán is lehetőség lesz arra, hogy jobb nyereményekét versenyezzünk. A nem fizetéssel megszerzett kreditek maximális száma 20 millióról 100 millióra nő, és több Used, valamint Legendary jelzésű verdát lesz lehetőségünk megszerezni. Ezeken túl egyebek mellett még több játékbeli World Circuit-eseményre és 24 órás megmérettetésekre van kilátás, illetve valamikor később arra is lehetőségünk lesz, hogy eladjuk megunt autóinkat némi kreditért cserébe.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Örülünk a változásoknak? Elég lesz ennyi a Gran Turismo 7 visszakormányozásához?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)