Hirdetés

Megvan, mikor jön PC-re a Monster Hunter Rise

|

A rajt előtt pedig demóval is kedveskedik a Capcom.

Hirdetés

A 2004 óta hódító Monster Hunter-univerzum a márciusban megjelent Monster Hunter Rise képében a sorozat eddigi legpörgősebb darabjával bővült, így joggal sajnálhattuk, hogy kizárólag Nintendo Switch-csen tették elérhetővé.    

A tavaszi rajtkor viszont már tudtuk, hogy előbb-utóbb megkapjuk a PC-s portot is, a szeptember 30. óta zajló Tokyo Game Show keretében pedig végre azt is elárulta a Capcom, hogy mikor számíthatunk az érkezésére.

Hirdetés

Jelen állás szerint 2022. január 12. lesz a bűvös dátum, amit már csak azért is érdemes kivárni, mert a PC-s tábor végtelen türelmét 4K-s felbontással, ultrawide monitor-támogatással, feljavított textúrákkal és újragondolt egér+billentyűzetes irányítással jutalmazzák a fejlesztők. S hogy mindez milyen lesz a gyakorlatban, arra már heteken belül fény derülhet, a Capcom ugyanis október 13-án egy demóval is kedveskedik a közönségnek.

A 20-30 órás kaland jövőre mindkét platformon tovább bővül, a nemrég tartott Nintendo Direct teaseren is megmutatta a valamikor 2022 nyarán érkező Sunbreak DLC-t. Az egyperces kedvcsinálóban felvillan néhány részlet a lila holdfényben derengő világból, és színre lép a kiegészítő sztárja, a Malzeno nevű sárkány is, aki bizonyára sok izzasztó percet szerez majd a lelkes kihívóknak.

Ami pedig az alapjátékot illeti, a Capcom bejelentett néhány egyéb újdonságot is: hamarosan érkezik egy fizetős hangcsomag ProZD (Borderlands 3, God of War Ragnarök) és Debra Wilson (Days Gone, The Outer Worlds, CoD: Modern Warfare) közreműködésével, valamint újabb crossovereket (Ghosts n' Goblins, Sonic the Hedgehog) is kapunk.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)