Hirdetés

Megvan, hogy mikor jön a Grand Theft Auto VI

|

A Take-Two Interactive fejese szűkítette le a premier napját is magában foglaló időintervallumot.

Hirdetés

Hackertámadás és masszív szivárgás is hátráltatta a Grand Theft Auto VI fejlesztését, bár azt nem tudjuk, hogy ez eredményezett-e bármilyen csúszást az eredetileg meghatározott belső céldátumokhoz képest. Mindenesetre a nézettségi rekordokat döntögető trailerrel felvezetett formális leleplezés során 2025-öt jelölte meg a kiadó a megjelenés éveként, ennél konkrétabb ígéretre mostanáig nem is vállalkozott.

A premier napját is magában foglaló szűkebb időintervallumot végül Strauss Zelnick, a Take-Two Interactive (a Rockstar és a 2K Games anyavállalata) ügyvezetője fedte fel a cégnek a 2024-es pénzügyi évben nyújtott teljesítményét taglaló beszámoló során.

Hirdetés

Zelnick cáfolta azokat a hónapok óta keringő pletykákat, amelyek állítása szerint 2026-ra halaszthatják a Grand Theft Auto VI-ot.

"Kilátásaink tükrében a Grand Theft Auto VI számára korábban a 2025-ös naptári évre meghatározott intervallum a 2025-ös naptári év őszére szűkült. Nagyon bízunk abban, hogy a Rockstar Games páratlan szórakozási élményt nyújt majd, a játék kereskedelmi hatásaival szembeni elvárásaink pedig folyamatosan növekednek."

A Grand Theft Auto VI-ot PlayStation 5-ön, valamint Xbox Series X-en és Series S-en játszhatjuk majd.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)