Hirdetés

Megvan a 800 ezres álomgép nyertese!

|

Kisorsoltuk decemberi SMS nyereményjátékunk szerencsés nyertesét, akihez hamarosan egy igazi erőművet telepítünk be.

Hirdetés

Nem akarom feleslegesen húzni az időt, mert gondolom mindenki csak a nyertes nevére kíváncsi, de azért pár dolgot elmondanék magamról, most hogy ilyen sok kedves ember figyel. Kezdem is a gyermekkorommal, az nagyon izgalmas volt ám! Na jó, más már ellőtte ezt a poént...

Beszélgessünk inkább a 800 ezres álomgép nyerteséről! Aki nem más, mint

Gál István, Abádszalókról! 

Igazából ennyit akartam beszélgetni róla, mert nem ismerem az úriembert, bár annyit lehet sejteni, hogy csudálatos jó kedve van, hiszen hamarosan ez a bűbájos kicsike fogja erősíteni hardverparkját:

 


 

A nyertes tehát még mindig Gál István (még mindig Abádszalókról), akinek szívből gratulálunk! A verseny ezüstérmesei pedig a mindenki más, aki még SMS-t küldött. Nekik is szívből gratulálunk, a második helyhez. Reméljük nem haragszanak ránk nagyon, de sajnos nem áll módunkban mindenkinek küldeni gépet, csak egy volt belőle. De azt hiszem, erre figyelmeztettünk előre. Nincs harag, ugye?

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)