Hirdetés

Megszűnik a Sláger és a Danubius

|

Novembertől a két népszerű rádióadó frekvenciáján már teljesen más jellegű műsorokat hallgathatunk.

Hirdetés

Két, egyelőre még csak hírből sem ismert rádiócsatorna fogja a közönség ízlését kiszolgálni a jövőben két, mondhatni legnépszerűbb könnyűzenei-szolgáltató rádióadónk helyett.

A Danubius Rádió és a Sláger Rádió ugyanis elvesztette a frekvenciáját a nemrégiben újra kiírt pályázatokon, s a következő hét évre nem sikerült hosszabbításért lobbizniuk. Így hát a Danubius frekvenciáján novembertől a Klassz elnevezésű rádiócsatorna, míg a Slágerén a Neo FM sugározhat – tudtuk meg a Híradó portáltól.

Némi reményt jelenthet még, hogy a két, jelenleg nyertesként kikiáltott vadonatúj társaságot semmi sem kötelezi arra, hogy a pályázataikban megjelölt nevet, és profilt kelljen használniuk működésük ideje alatt, így talán még az is megeshet, hogy visszatér majd egyszer a két jól megszokott, és a hosszú évek során mindennapjaink részévé vált két kedvenc rádióadó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)