Hirdetés

Megszűnik jelenlegi formájában a Forspoken stúdiója

|

A Square Enix felszámolja a Luminous Productions csapatát, de a fejlesztőket nem bocsátja el.

Hirdetés

A Final Fantasy XV munkálataiban résztvevő Square Enix-es fejlesztőkből verbuvált Luminous Productions idén szállította le első és egyetlen játékát a vegyes fogadtatásban részesült Forspokent, amelynek erősségeire rányomták bélyegüket a rosszul megírt karakterek és a szekunder szégyenérzet kiváltására tökéletesen alkalmas párbeszédek.

Nem tudjuk, hogy ennek hatására történt-e, de a kiadó komoly szervezeti átalakításról döntött. Május elsejével a Luminous Productions visszaolvad a Square Enixbe.

Hirdetés

A Twitteren megjelent közlemény alapján nem kell aggódniuk a rajongóknak a fejlesztők sorsa miatt, ugyanis továbbra is a cégnél fognak dolgozni. A kiadó szerint ezzel a megoldással javul a stúdiók versenyképessége, mert a Luminous nem csupán csupán játékfejlesztői tapasztalattal bír az AAA kategóriában, hanem a motorfejlesztésben is jártas.

A Forspokent sem hagyják hátra, készül a már beharangozott patch, ami a teljesítményt hivatott gatyába rázni, valamint a nyár folyamán érkezik egy DLC In Tanta We Trust címmel.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)