Hirdetés

Megnéztük: A Kaptár - Túlvilág 3D

|

A mozik már gőzerővel játsszák a legújabb Resident Evil filmet, amit 3D-ben tekinthetnek meg az érdeklődők. A szerencsések velünk együtt nézhették meg premier előtt Alice legújabb kalandját.

Hirdetés

Múlt hét csütörtök óta vetítik hazánkban a Kaptár legújabb, Túlvilág címmel jelzett részét, amelyet egyből 3D-ben nézhet meg mindenki, aki egy kicsikét is rajong Alice zombihentelős kalandjaiért. Természetesen mi is nagyon kedveljük a Milla Jovovich által megformált többször elhunyt, majd felélesztett, újra kőkeményen harcoló akció-istennőséget, ezért úgy gondoltuk, ismét szervezünk egy külön előadást, csak a GameStar olvasói és partnerei számára.

Magáról a filmről nem szeretnénk semmit sem írni azok kedvéért, akik nem tudtak eljönni, de mindenképp meg szeretnék nézni ezt a részt is, de azért annyit elárulunk, hogy a 3D-s képi világ nagyon ütősre sikerült, bár néhol eléggé hatásvadászra sikerült. Ha netán valaki nem tudná, akkor a filmet James Cameron és csapata által kifejlesztett 3D-s technológiával vették fel, ami garantáltan maradandó élményeket fog okozni.

Végül, de egyáltalán nem utolsósorban ismét szeretnénk elnézést kérni az 1 órás késés miatt a filmre bejutó olvasóktól és partnereinktől. Reméljük, senki nem távozott mérgesen a moziból, és a jövőbeni vetítésekre is hasonló létszámban fogtok jelentkezni. Sajnos páran annak ellenére lemaradtak a filmről, hogy regisztráltak és el is jöttek a moziba, így őket kérjük, írjanak egy levelet a mozi [kukac] gamestar [pont] hu e-mail címre, amely garantálja majd számukra, hogy a következő vetítésünkre az elsők között kerüljenek be.

Az eseményről készült képeket a fenti galériában nézhetitek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)