Hirdetés

Meglepő opció hiányzik a PC-s és az xboxos Call of Duty: Modern Warfare 2-ből

|

De azoknak is lehet hiányérzetük, akik PlayStation 4-en vagy PlayStation 5-ön multiznak.

Hirdetés

Egy héttel az előrendelők számára elérhető kampány után a Call of Duty: Modern Warfare 2 multiplayer komponense is élesedett, és miközben a játékosok elkezdték birtokba venni a térképeket, és igyekeztek összeismerkedni a játékmódokkal, tettek pár érdekes felfedezést, az például platformtól függetlenül mindenkit érint, hogy a tervezettel ellentétben még nem elérhető a most már Tier 1 néven futó Hardcore játékmód, és az Infinity Ward tweetje szerint csak később kerül be a kínálatba.

Az viszont már kizárólag a PC-s és xboxos tábort sújtja, hogy a játékon belül nincs lehetőség a cross-play funkció kikapcsolására, míg PlayStationön ez az opció adott. Gyaníthatóan inkább valamiféle anomáliáról van szó, és nem szándékosan növelték ezzel is az Activision és a Sony között létező marketingmegállapodás miatt kiemelten kezelt platform előnyeit a többivel szemben.

Hirdetés

Bár a cross-play sok játékosnak fontos, már csak elvi okokból is, szerencsésebb, amikor a felhasználó nincs ilyesmire rákényszerítve, hanem maga dönti el, hogy célzásrásegítéses kontrollerrel bemerészkedik-e az egerészők közé és fordítva. Szerencsére Xboxon létezik megoldás a problémára, ami egy picivel munkásabb egy szimpla kapcsoló átváltásánál, de azért működik. Mint a Windows Central írja, annyi a dolgunk, hogy belépünk a Settingsen belül az Online safety & family menüpontba, majd a Privacy & online safety --> Xbox Live privacy --> View details & customize --> Communication & Multiplayer útvonalon végére érve blokkoljuk az Xbox Live-on kívülről érkező felhasználókat. Ha ez megtörtént, a biztonság kedvéért indítsuk újra a játékot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)