Hirdetés

Megjött az új Werewolf játék első komolyabb gameplay anyaga, ilyen lesz a farkasélet

|

A Cyanide Studios vérfarkasos kalandja, a Werewolf: The Apocalypse - Earthblood egy érdekes szerzet, ami még nem nyerte el maradandó lelkesedésünket, de még lehet belőle valami.

Hirdetés

A Werewolf: The Apocalypse - Earthbloodot 2019-ben jelentette be újra a Cyanide és a Nacon (előtte 2017-ben már beszéltek a projektről), de néhány rövidebb traileren túl nem kaptunk belőle sok látnivalót.

A koncepció szerint egy vérfarkast fogunk irányítani, akivel átalakulhatunk egy vérengző szörnyeteggé, és lemészárolhatunk mindenkit, ami jól hangzik, de nehéz volt elképzelni, hogy ez hogyan is működhet a gyakorlatban.

Hirdetés

A mostani gameplay bemutató most megválaszolta ezt a kérdést. Egyelőre nem vagyunk elmosva attól, amit prezentálni tudtak, de látunk itt-ott bíztató elemeket, amikből még összejöhet valami érdekes.

A Werewolf: The Apocalypse - Earthblood ugyebár része ugyanannak a World of Darkness univerzumnak, amiben a Vampire: The Masquerade széria is játszódik. Reméljük, hogy legalább annyira jó lesz a farkasos kaland, mint amilyen a vámpíros volt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)