Hirdetés

Megjelent a 8.0-ás TvTool

|

Az NVIDIA videókártya tulajdonosok ismét örvendezhetnek, ugyanis megjelent az igen népszerű TvTool segédprogram legújabb, 8.0-ás változata. Az NVIDIA segédprogramok koronázatlan királya, olyan beállítási és hangolási lehetőségeket kínál, amik nélkül igen csak elveszettnek éreznénk magunkat, ha szeretnénk a kártya TV lehetőségeit kihasználni. Az új verzió már támogatja a laptopokba szánt GeForce-Go chipeket, a tv-enkóderes GeForce4 MX családot és a GeForce FX kártyákat is. A régebbi verzió hibáit kijavították, így az igen idegesítő "fekete monitor" hibával sem fogunk többet találkozni! A program demo verzióját innen tudjátok lerántani.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)