Hirdetés

Megjelenési dátumot kapott a Genshin Impact fejlesztőinek következő játéka

|

Ez a nyár a Wuthering Waves és a Zenless Zone Zero csatája lesz a gacha piacon.

Hirdetés

A Hoyoverse stabilan uralja a gacha játékok kategóriáját a Genshin Impact kitartó támogatásával és a Honkai: Star Rail tavalyi indításával. Mindkét cím elképesztő, közel AAA minőségű élményeket kínál, alapvetően ingyen.

Ezt a modellt viszi tovább most a Wuthering Waves is, a nagy rivális, Kuro Games új, múlt héten indult nyílt világú RPG-je. Most a Hoyo egy pillanatra elvesztette a játékosok figyelmét, de hamarosan visszaszerzi majd azt a Zenless Zone Zeróval.

Hirdetés

Egy Persona-stílusú világban járunk majd, ahol két világban kell helyt állnunk. A Hoyoverse fejlesztői mind harcrendszerben, mind tálalásban felül akarják múlni az eddigi címeiket, és a béta alapján jó esélyük van a sikerre. A Zenless egy minden tekintetben izgalmas kalandnak ígérkezik, ami megkapta végre hivatalos megjelenési dátumát.

A játék 2024. július 4-én érkezik PC-re és PlayStation 5-re iOS-es és Androidos készülékek mellett. Az addig hátralévő hetekben érdemes lesz előregisztrálnotok a ZZZ-re, hogy minden játékbeli jutalmat megkaphassatok. Az előregisztrációra július 3-ig van lehetőségetek.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)