Hirdetés

Megjelenése óta listavezető az I Am Alive

|

Meg nem értett játék lenne a hányatott sorsú alkotás? Az újságírókat nem főzte puhára, de a játékosok körében népszerű.

Hirdetés

A március 7-én debütált I Am Alive teljes értékű AAA-kategóriás címnek indult, de kisebb, letölthető játékként végezte. Úgy tűnik azonban, hogy a közepes értékelések, és a változtatásokat követő negatív visszhang ellenére megtalálta a saját közönségét, hiszen azonnal az XBLA-játékok eladási listájának élére katapultált, és azóta sem mozdult el onnan.



Olyan címeket utasított maga mögé, mint a még mindig erős Gotham City Impostors, vagy épp a lendületesen kezdő, ám azóta nagyot zuhant Alan Wake's American Nightmare.
Örömteli viszont, hogy két magyar fejlesztést is találunk az első húszban. A Zen Studios Pinball FX2-je ezúttal bronzérmes lett, míg a Digital Reality és a Grasshopper Manufacture közös gyermeke, vagyis a Sine Mora az ötödik helyen mutatkozott be.



1. I Am Alive
2. Gotham City Impostors
3. Pinball FX2
4. Rayman 3 HD
5. Sine Mora
6. Warhammer 40,000: Kill Team
7. Shoot Many Robots
8. Fruit Ninja Kinect
9. Castle Crashers
10. Trials HD
11. Alan Wake’s American Nightmare
12. NBA JAM: On Fire Edition
13. Stacking
14. Costume Quest
15. REAL STEEL
16. The Simpsons Arcade Game
17. Full House Poker
18. Dungeon Defenders
19. UNO
20. Peggle

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)