Hirdetés

Mégis él a Stargate SG 1?

|

Egyes források tudni vélik, hogy a Stargate SG 1: The Alliance című hányattatott sorsú sci-fi akciójáték fejlesztése a háttérben újra megkezdődött.

Hirdetés

Történt ugyanis, hogy a fejlesztést leállította az akkori kiadó, a JoWooD, mivel a készítők nem tudták hozni az elvárt minőségi szintet. A legutóbbi, egy évvel ezelőtti infók szerint a kiadási jogok a Namco-hoz kerültek. Most úgy tűnik, január óta a Perception stúdiója után egy másik fejlesztőcsapat vette át, illetve kezdte újra a munkálatokat. Az MGM (az eredeti Csillagkapu licenc tulajdonosa) nyilván nem hagyja kárbaveszni az anyagot, pláne, hogy érkezik a Stargate Worlds

című MMORPG is.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)