Hirdetés

Megint elhalasztották a sanyarú sorsú A Gyűrűk Ura játékot

|

Csak nem akar elkészülni a The Lord of the Rings: Gollum.

Hirdetés

A Nacon és Daedalic Entertainment ismételten úgy határoztak, hogy kénytelenek eltolni a The Lord of the Rings: Gollum megjelenését. A Tolkien féle A Gyűrűk Ura világában játszódó kalandban magát Gollamot irányhatjuk - majd persze csak akkor, ha egyszer tényleg végére érnek a fejlesztésnek.

Az egészen ezúttal az az igazán szomorú, hogy egyáltalán nem neveztek meg új céldátumot.

Hirdetés

Az alábbi rövid, de lényegre törő közleményben mindössze annyit árultak el, hogy mindenképpen tisztelettel akarnak adózni J. R. R. Tolkien munkássága előtt, a The Lord of the Rings: Gollumnak pedig még idő kell, ezért pár hónappal eltolják a megjelenést. A közeljövőben elvileg a pontos dátumot is megkapjuk majd, de addig nem marad más a rajongóknak, mint a várakozás. 

A The Lord of the Rings: Gollum a tervek szerint PC-re, jelenlegi és előző generációs PlayStation és Xbox konzolokra, valamint Nintendo Switchre is meg fog jelenni. Csak győzzük kivárni.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)