Hirdetés

Megérkeztek az újgenerációs Opteron Rev F chipek

|

Az AMD ma mutatta be Opteron processzorainak legújabb, Rev F néven futó sorozatát. Az AMD az Opteronnal vált az Intel komoly vetélytársává; most a Rev F-en a sor, hogy felvegye a harcot az Intel új Xeon modelljeivel. Az újgenerációs processzor iránt már a legnagyobb gyártók, mint a Hewlett-Packard, az IBM és a Sun Microsystems is elkötelezték magukat, korábban már mindannyian bejelentették, hogy szerepel terveik között a Rev F chipekkel szerelt szerverek szállítása. Lelkesedésüket tovább táplálhatja az új processzorok virtualizációs és DDR2 memória támogatása, valamint az a tény, hogy az egységek képesek a konstans elektromos és hőmérsékleti határfeltételek fenntartására. (Utóbbi tényező a 2007-re ígért négymagos architektúrák szempontjából lehet fontos.) Tovább >>

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)