Hirdetés

Max Payne 3 - Az első PC-re szánt képek

|

Három friss kép látott napvilágot Max Payne legújabb kalandjaiból, szerencsére az eddigiekkel ellentétben a PC-s kiadásból.

Hirdetés

A Rockstar - elhúzva előttünk a mézesmadzagot - előhozakodott három új látnivalóval a Max Payne harmadik fejezetével kapcsolatban, melyen a főhős kopasz kobakja olyan szépen csillan meg a kamerában, mintha átment volna rajta egy úthenger, vaxolták volna három alkalommal és polírozással fejezték volna be a műveletet. L'Oreal Noir?

Igazi csemegéket nyálazhatunk végig az alábbi képeket, melyeken már megpillanthatjuk a PC-s játékokra jellemző, utánozhatatlan stílusjegyeket: nagyobb felbontással és kellemesebb látvánnyal, tetszetősebb részletességgel kíván minket az idősebb Max lekenyerezni, a Rockstar tolmácsolásában.

A harmadik etap történetét leginkább Gyu mester korábbi szavaival jellemezhetnénk: "Idősebb és végtelenül cinikus ember lett Max Payne - a helyszín São Paulo, ahol egy igen gazdag családnak dolgozik, miközben az igazságot és önmagát keresi. A gazdag ember feleségét túszul ejti valaki, így Max beleveti magát a São Pauloban is igencsak megtalálható kegyetlen, nagyvárosi dzsungelbe - önmaga elől menekülve próbálja megtalálni az asszonyt és kibogozni a szálakat - s közben bullet-timeban folyik a harc mindenfelé..."

A Max Payne 3 bemutatkozására a jelenlegi álláspont szerint június elsején számíthatunk, már ami a cikk tárgyát képző PC-s verziót érinti, a konzolosok PS3-ra és X360-ra már május közepén elcsíphetik a bullet-time életérzést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)