Hirdetés

Mass Effect 3 - Megújult honlap 5 friss videóval

|

Megújult külsővel és rengeteg tetszetős tartalommal bővült a Mass Effect 3 hivatalos honlapja.

Hirdetés

Shepard kapitány március hatodik napján tér vissza az aktív szolgálatba,s vele együtt az életünkbe is, mi pedig visszafojtott lélegzettel várjuk, hogyan záródik epizódokat és galaxisokat átívelő, epikus története. Vajon milyen turpisságokat eszelhetett ki a BioWare a szerepjátékok szerelmeseinek? Fordulópontból nem lesz hiány, az egyszer biztos...

Remek hírekről adhatunk nektek számot: a Mass Effect 3 honlapja átesett némi ráncfelvarráson és ha már megszépítkezett, fel is vértezte magát tucatnyi új tartalommal is. Ezek közé sorolható öt darab frissen felkerült mozgóanyag is, melyek fegyvereink tuningolását, a nagybetűs sztorimesélést, a harcok jellegét, az intelligensebb ellenfeleket és a multi örömeit hivatott bemutatni. Ne feledjétek: március kilencedikén érkezik Mass Effect 3 PC-re, PS3-ra és X360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)