Hirdetés

Mass Effect 3: mintha egy filmet néznénk

|

A Bioware Pulse legújabb kiadásában két témát feszegetnek - a Dragon Age Legendset és a Mass Effect 3-at.

Hirdetés

Aki nem tudná, a Bioware Pulse a fejlesztő cég videós hírlevele, amelyet ezúttal a szemrevaló assistant dev manager, Kristine Steimer vezet.

A Dragon Age Legendsbe is megérkeztek a vanity, azaz hiúság felszerelések - amikor a statisztikák megtartása mellett "dögös" ruhákba öltözhetünk. Az ingyenes Facebookos RPG-t folyamatosan töltik tartalommal a készítők.

A műsor nagyobb része azonban a Mass Effect 3-ról szól, annak is a az átvezető animációiról, amelyek gőzerővel készülnek. Betekintést kaphatunk a kulisszák mögé, vajon milyen is egy Mass Effect 3 animáció, és hogyan dolgoznak rajta... zseniális csemege nem csak rajongóknak.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)