Hirdetés

Második hete vezet a Tomb Raider

|

Nem csak nekünk tetszett Lara Croft legújabb kalandja. A megjelenés óta viszik, mint a cukrot.

Hirdetés

Már második hete vezeti a britek eladási listáját a Tomb Raider sorozat legújabb epizódja. A kritikusok nagyon szerették a játékot, és a nemrég kikerült statisztikák szerint a játékosoknak is kifejezetten tetszett a szabadabb koncepció.

 A God of War: Ascension kapta a második helyet, ami minket annyira nem bűvölt el, de úgy néz ki, hogy Kratos megnyerő személyisége sokaknál tárcanyitásra adott okot. A StarCraft II: Heart of the Swarm a harmadik helyre került, ami PC exkluzivitásával igencsak dicséretes eredmény, de nem meglepő: itthon is rengetegen várták velünk együtt a játék megjelenését. Az előző héthez képest nagyot esett a SimCity, úgy tűnik, hogy az emberek már kétszer is meggondolják mielőtt kötelezően online városigazgatásra adják a fejüket.

1. Tomb Raider
2. God Of War: Ascension
3. Starcraft II: Heart Of The Swarm
4. Sniper: Ghost Warrior 2
5. SimCity
6. Fifa 13
7. Far Cry 3
8. Crysis 3
9. Call Of Duty: Black Ops II
10. The Sims 3: University Life
11. Assassin’s Creed III
12. Hitman Absolution
13. Skylanders Giants
14. Need For Speed Most Wanted
15. Dead Space 3
16. The Elder Scrolls V: Skyrim
17. Lego Batman 2: DC Super Heroes
18. Grand Theft Auto IV
19. Metal Gear Rising: Revengeance
20. Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)