Hirdetés

Máris itt egy videó az új Tom Clancy's játékról

|

Nem vagyunk benne biztosak, hogy megfelelő irányba mozdul a Ubisoft a franchise-zal.

Hirdetés

Néhány órával ezelőtt jelentette be a Ubisoft, hogy holnap este bemutatja, hogy milyen játékkal gyarapodik a Tom Clancy univerzum. Végül aztán mégsem kellett még egy napot várnunk, az amerikai IGN ugyanis már kiadott egy 25 másodperces gameplay videót, amiből rengeteg dolgot megtudhattunk a készülő alkotásról.

Hirdetés

Az első pillanattól világos, hogy belsőnézetes lövöldéhez van szerencsénk, továbbá elég egyértelműnek tűnik az is, hogy egy multis mókára kell készülnünk. Abból is egy szomorúan átlagosnak látszóra. A kezelőfelület is beszédes, a képernyő aljának középen elhelyezkedő ikonokból kiderül, hogy több képességgel is rendelkezünk majd.

Az extravagáns UI és a graffiti jellegű feliratok enyhén futurisztikus körítésre utalnak, a videóban szereplő RPK-74 azonban másra enged következtetni. A kezelőfelületen túl azonban nem mondhatjuk, hogy lenyűgöző lenne a látvány. Annak fényében, hogy még a hivatalos bejelentés sem történt meg, jó eséllyel feltételezhetjük, hogy még rengeteg idő van a fejlesztésre, mégis a grafika, amit most mutattak, elég lehangoló és nem azért, mert csúnya lenne, sokkal inkább azért, mert rendkívül átlagos.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Nektek tetszik az első néhány másodperc? Várjátok a hivatalos bejelentést, vagy másra számítottatok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)