Hirdetés

Máris feltűnt a Dreamsben a nemrég bemutatott Unreal Engine 5 demó

|

Nem kellett sok idő ahhoz, hogy valaki elkezdje újraalkotni a bemutatóban látott dolgokat.

Hirdetés

A héten bemutatkozott az Unreal Engine 5, és az első demó alapján kijelenthető, hogy bizony elég lenyűgöző látványvilágot képes a képernyőre varázsolni az Epic Games motorja. Egy játékost pedig már meg is ihletett ez a prezentáció.

Hirdetés

Martin Nebelongot annyira lenyűgözte az Unreal Engine 5 demója, hogy úgy döntött, neki is lát újraalkotni azt a PlayStation 4-re elérhető Dreamsben. Nagyon sok kreatív projekt készült már el ennek a játéknak a segítségével, és a jelek szerint a demó átültetése is nagyon szépen halad, ahogy az az alábbi videóban is látható.

Egyelőre csak a demó egy darabkája készült el, de már ez is egészen látványosra sikeredett, ráadásul Nebelongnak mindössze két órára volt szüksége ahhoz, hogy elkészítse mindezt.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)